Biloxi Business Professionals

T 070 - 799 94 94 E

Bas Hoogendoorn

bas hoogendoorn

Bas Hoogendoorn (1976) studeerde in 2000 aan de Rijksuniversiteit Groningen af op het onderwerp ‘continue verbetering van bedrijfsprocessen'. In de periode 2000 t/m 2006 heeft hij in diverse sectoren ervaring opgedaan. Hierbij hield hij zich met name bezig met vraagstukken gerelateerd aan de ‘plan-do-check-act' cyclus: planvorming, management informatievoorziening, kwaliteitsverbetering, procesoptimalisatie, etc.

In 2007 heeft Bas management- en adviesbureau Biloxi opgericht dat zich richt op verandervraagstukken en organisatievernieuwing in de gezondheidszorg. Deze veranderingen zijn dikwijls vernieuwende concepten die integratie en samenwerking tussen bestaande specialismen in verschillende domeinen vereisen. Nieuwe structuren en samenwerkingsverbanden zijn dan nodig, zowel binnen als buiten de zorginstelling. Bas wordt vaak ingezet als kwartiermaker waarbij hij het nieuwe perspectief verder vormgeeft en zorgdraagt voor de implementatie ervan. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en integrale aanpak waarbij doelgerichtheid, betrokkenheid, verbinding en samenwerking (cocreatie) centraal staan.

De aanwezigheid van Bas blijft niet onopgemerkt. Hij is een prettige persoon in de omgang, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en legt gemakkelijk contact op alle niveaus binnen en buiten de instelling. Hij beschikt over een goed analytisch vermogen, een gestructureerde denk- en werkwijze en een gezonde dosis humor. Hij is ondernemend, zorgvuldig en verantwoordelijk ingesteld. Hij werkt zelfstandig, maar is ook een teamplayer.